Juontaja

Juontaja

Olet aivan ihana, paras toimittaja ja sinun takia katsottiin myös Linnan juhlien jatkot. Alueuutisissa olet myös todella ammattilainen, kiitos!

Katsojan palaute, Yle 2019
Juontaja Salla Paajanen

Juontaja ohjelmaan tai tapahtumaan

Juontaja onnistuu työssään, kun ohjelma pysyy aikataulussaan, yleisö viihtyy ja varsinainen juontaminen vaikuttaa helpolta ja kepeältä. Tämä kaikki vaatii kuitenkin hyvää ennakkovalmistautumista.

Juontajan työ on siis muutakin kuin siistissä meikissä, kampauksessa ja asussa esiintymistä muutaman tunnin ajan. Itselleni jokaiseen tehtävään liittyy myös kaikkien taustatöiden tekeminen huolellisesti. Sen vuoksi osallistun mielelläni käsikirjoituksen tekemiseen, vähintään sen muokkaamiseen itselleni sopivaksi.

Olen juontanut televisiossa tuhansia suoria lähetyksiä: uutisia, ajankohtaisohjelmia, konsertteja ja tapahtumia.

Ylen ja MTV3:n tv-lähetysten lisäksi olen juontanut mm. Tampereen kaupungin, Tampere-talon, Valtioneuvoston kanslian, Suomen Kansallisoopperan, Finland Eventsin ja Mediapoliksen eri tapahtumia.

Juontokieli on suomen lisäksi ollut tarvittaessa englanti.

Tv-töitäni on myös palkittu vuosien varrella eri tavoin. Vuonna 2011 olen saanut Bonnierin Suuren journalistipalkinnon A2 Homoillan käsikirjoittamisesta ja juontamisesta.

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!